Ja és aquí el Sant Joan més esperat dels darrers anys…!!! Des de La Molinenca, volem que tothom ho passi bé, és per això que us posem a la vostra disposició barrils de 20L-30L, a bon preu , aixó es palabrita… També, tenim els dispensadors per a lloguer TIRADOR LINDR PYGMY 30/K perquè la festa sigui apoteòsica!!! Si vols festa, nosaltres et donarem festa…posat en contacte a info@lamolinenca.es per a compra de barrils i lloguers tiradors. Si per canvi vols una variació auntètica de cerveses pots entrar a la nostra botiga https://lamolinenca.es i tria la selecció que més t’agradi, inclosa la Kombucha, que són de les millors i refrescants que hagis provat mai. Salut a tots, i que visqui sant joan!!    

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *